Har du glömt ditt lösenord?

PC spelMac SpelGratis SpelOnline spelSök och finn-spelGenomgång

Laura Jones and the Secret Legacy of Nikola Tesla

Kategori: Sök och finn-spel

I det här kluriga ”dolda föremål”-spelet har du chansen att avslöja Nikola Teslas hemlighet, den store uppfinnaren och ingenjören från Österrike. Spelets hjältinna, Laura Jones, och hennes farmor får ett märkligt paket fullt med dokument som tillhörde vetenskapsmannen. Lös alla gåtor Tesla har lämnat efter sig och hitta hans största uppfinning. Men kom ihåg, du är inte den enda som vill lägga vantarna på den hemliga maskinen! Alla medel är tillåtna, se till att du kommer först!

Title - Laura Jones and the Secret Legacy of Nikola Tesla Game Download for PC and Mac Description - Take a look at Laura Jones and the Secret Legacy of Nikola Tesla, a Sök och finn-spel game offered by NevoSoft. I det här kluriga ”dolda föremål”-spelet har du chansen att avslöja Nikola Teslas hemlighet, den ...
Laura Jones and the Secret Legacy of Nikola Tesla spel
4.1818181818182
22
Pin it

LAURA JONES AND THE SECRET LEGACY OF NIKOLA TESLA SKÄRMDUMPAR

PROVA FANTASTISKA PREQUEL OCH UPPFÖLJAREN TILL LAURA JONES AND THE SECRET LEGACY OF NIKOLA TESLA -SPELET

LAURA JONES AND THE SECRET LEGACY OF NIKOLA TESLA GRANSKNING AV DOUBLEGAMES

   
   

Nevosoft presenterar en cool uppföljare till Laura Jones and the Gates of Good and Evil. “Laura Jones and the Secret Legacy of Nikola Tesla” är en blandning av sökande efter dolda föremål, olika pussel och minispel. Som Laura ska du hitta en fantastisk uppfinning – en maskin som kan förse världen med ren energi istället för olja. Du får ett paket fullt med ledtrådar från den bortgångna Tesla, paketets innehåll leder dig till ett antal platser. .. Read more

Spelet bjuder på 14 kapitel med sökande efter dolda föremål (från en lista och genom att se föremålens silhuetter), fängslande pussel med ”finn felen”-tema, flytta runt kugghjul och så vidare. Minispelen känns ganska nyskapande och är smart invävda i spelstoryn. Du ska bland annat fånga kycklingar som rymt från sina burar och samla ihop medicinsk utrustning för att behandla ett skadat finger. Minispelen kan spelas om igen från ett val på huvudmenyn.

Grafiken är snygg och detaljerad, förutom ett par föremål som är luddiga och svåra att upptäcka på skärmen. Därför fick vi stundtals klicka på chans och ibland gick det hem. Spelets längd är helt okej för att vara i den här genren och storyn kommer hålla dig fängslad. ”The Secret Legacy…” är ett bra äventyrsspel som inte blir tråkigt. Fans av ”dolda föremål”-spel borde verkligen uppskatta det!

14, May 2009

KOMMENTARER PÅ LAURA JONES AND THE SECRET LEGACY OF NIKOLA TESLA

Premium Games
Christmas Wonderland 5

Expires in 18 Dec 2017