Har du glömt ditt lösenord?

PC spelMac SpelGratis SpelOnline spelSök och finn-spelGenomgång

Viking Brothers 3 Collector's Edition

Klara dina vapen och svara på gudarnas samtal för att rädda universum från det onda!

Vikingbröderna, Evarand och Boromir, har knappt återhämtat sig från sitt sista heroiska äventyr när Odin vinkar. Den mörka guden Loki försöker att riva universum ifrån varandra och bygga om det i sin förvrängda bild, och Asgards gudar behöver vikingarna att leda anklagelsen för att försvara allt som är rent och gott.

Den episka berättelsen ser att vikingbröderna går med i gud Heimdall för att lösa mysteriet om Lokis plan. Från Niflheims isiga rike till Helheims röda djup kommer Evarand och Boromir att möta mörka dvärgar, brandgiganter, en grym häxa med mera. Överraskningar är överflödiga eftersom bröderna följer Heimdalls lykta, vilket pekar vägen.

Spelet kompletterar den vackert berättade historien genom att ge spelarna en rik och givande upplevelse med bred överklagande. Fans av arkadspel kommer att njuta av racing mot klockan för att ta bort hinder från varje karta och besegra fiender. Människor som njuter av en strategisk upplevelse kommer att njuta av möjligheten att vinna prestationer för att hantera sin tid och sina resurser väl. Och spelare som vill njuta av de beroendeframkallande roliga och levande bilderna utan att behöva oroa sig för tidtagaren kommer att uppskatta införandet av ett avslappet läge.

Paket med spännande utmaningar och en mängd specialfunktioner - inklusive ett bonuskapitel med egen engagerande historia - Viking Brothers 3 är en snabb klassiker!

Title - Viking Brothers 3 Collector's Edition Game Download for PC and Mac Description - Savor Viking Brothers 3 Collector's Edition, a Ekonomi Strategiska game projected by Alawar Entertainment.

Klara dina vapen och svara på gudarnas samtal för att rädda universum från det onda...

Viking Brothers 3 Collector's Edition spel
4.3333333333333
3
Pin it

VIKING BROTHERS 3 COLLECTOR'S EDITION SKÄRMDUMPAR

PROVA FANTASTISKA PREQUEL OCH UPPFÖLJAREN TILL VIKING BROTHERS 3 COLLECTOR'S EDITION -SPELET

KOMMENTARER PÅ VIKING BROTHERS 3 COLLECTOR'S EDITION

Premium Games
Dark Parables: Ballad of Rapunzel

Expires in 1516780800

Living Legends: Wrath of the Beast

Expires in 29 Jan 2018