Har du glömt ditt lösenord?

PC spelMac SpelGratis SpelOnline spelSök och finn-spelGenomgång

Weather Lord: In Pursuit of the Shaman

Kategori: Arkad & Action

Frigöra awesome kraften i naturen i vädret Herre: jakten på Shaman! En jordbävning har ödelagt ett fredliga land och krossade liv dess infödingar. Men det var bara början på deras bekymmer! Landet nu vimlar av obehagliga varelser, och en ond shaman är att göra ett bud på absolut makt. Som en väder Herre, måste du leda ett band av modiga krigare över förstörda landskapet att besegra fienden.

Längs vägen hjälper du infödingarna genom att samla resurser, reparera sina byar, och att slutföra uppdrag, med hjälp av solljus, regn, vind och thunder att fylla på grödor. eliminera fiender och ta bort hinder. Väder Lord: I sökandet av shamanen kan du utföra dessa åtgärder som du väljer: du kan antingen arbeta snabbt för att skörda den bästa utmärkelser och framgångar, eller ta din tid och njuta av den färgstarka grafik, glada soundtrack, och beroendeframkallande gameplay.

Med element till hands, det blir ingen stoppa dig i vädret Herre: jakten på Shaman!

Title - Weather Lord: In Pursuit of the Shaman Game Download for PC Description - Discover Weather Lord: In Pursuit of the Shaman, a Arkad & Action game made by Alawar Entertainment. Frigöra awesome kraften i naturen i vädret Herre: jakten på Shaman! En jordbäv...
Pin it

WEATHER LORD: IN PURSUIT OF THE SHAMAN SKÄRMDUMPAR

KOMMENTARER PÅ WEATHER LORD: IN PURSUIT OF THE SHAMAN

Premium Games
Living Legends: Wrath of the Beast

Expires in 29 Jan 2018