Har du glömt ditt lösenord?

PC spelMac SpelGratis SpelOnline spelSök och finn-spelGenomgång

Weather Lord: The Successor's Path

Kategori: Ekonomi Strategiska

Kraften av elementen är i dina händer. Använd dem för att hävda ditt rike! Som arvtagare till tronen i Flaywind, du iväg på en resa till fred ta makten. Men allt går inte som planerat. Snart befinner du dig slåss en skuggig ond böjd på att ta det som är rättmätigt ditt. För att bevisa dig själv en värdig härskare, måste du leder en liten skara anhängare över tre spektakulära miljöer på en strävan att hitta källan till gissel.

Längs vägen kommer du bygga ett ödelagt landskap, rädda ditt folk från fara, och kämpa mot en rad bisarra fiender. Din största utmaning kommer att lära sig att styra vädret och sysselsätter det till din fördel. Använd regn att fylla grödor, till åska undanröja hinder, och vind för att förstöra hemska varelser! Spela smart och spela snabbt, och segern kommer bli din i Väder Lord: efterträdarens Path, en fängslande time management episka!

Title - Weather Lord: The Successor's Path Game Download for PC Description - Greet Weather Lord: The Successor's Path, a Ekonomi Strategiska game released by Alawar Entertainment. Kraften av elementen är i dina händer. Använd dem för att hävda ditt rike! Som arvt...
Pin it

WEATHER LORD: THE SUCCESSOR'S PATH SKÄRMDUMPAR

KOMMENTARER PÅ WEATHER LORD: THE SUCCESSOR'S PATH

Premium Games
Christmas Wonderland 5

Expires in 18 Dec 2017